Осушувач повітря MDC6000 для дозрівання сирів.

Осушувач повітря MDC6000 для дозрівання сирів.

Встановлено в камері вистойки сиру ТМ «Клуб сиру»

 Для виробництва сиру дуже важливий процес дозрівання, який повинен проходити при певній температурі і вологості повітря в камерах вистойки протягом декількох тижнів, місяців або навіть років. Це необхідно для протікання ферментативних процесів, від яких залежить аромат і текстура готового сиру. Зайва кількість вологи в повітрі в процесі дозрівання сиру може привести до утворення цвілі, зміни смаку, потраплянні вологи під захисний шар. Саме тому підтримка заданих параметрів повітря в камері дозрівання є дуже важлива.

Для забезпечення якості і термінів зберігання сиру в камері дозрівання для компанії «Клуб Сиру» встановлено промисловий осушувач повітря Desiccant Technologies Group моделі MDC6000, який робить можливим автоматичне регулювання і підтримує вологості повітря в заданому діапазоні на рівні від 90% до 50% при температурі повітря 8-12˚С, в залежності від необхідних умов для сиру, який проходить процес вистойки в даний момент.

В процесі вистойки і дозрівання сиру контроль вологості повітря необхідний, це обов'язкова умова для отримання продукту високої якості.

Осушувач повітря для дозрівання сиру

контроль вологи при виробництві сира

Осушувач повітря для виробництва сиру

comments powered by Disqus