Заморожування
- Поліпшення якості заморожених продуктів.
- Поліпшення процесів виробництва.
- Зниження браку у виробництві.
- Попередження утворення конденсату, цвілі/грибка.
- Скорочення часу простоїв обладнання.
Desiccant Technologies Group - європейський лідер з виробництва високотехнологічних адсорбційних роторних осушувачів повітря, які призначені, для промислових, комерційних підприємств, а також приватного сектора.
- Поліпшення якості заморожених продуктів.
- Поліпшення процесів виробництва.
- Зниження браку у виробництві.
- Попередження утворення конденсату, цвілі/грибка.
- Скорочення часу простоїв обладнання.
- Поліпшення якості ковбасної продукції при виробництві.
- Скорочення обсягів вибракування дефектної продукції .
- Попередження утворення конденсату / цвілі і грибка.
- Скорочення часу простоїв обладнання.
- Збереження якості продукту.
- Зниження виробничого браку.
- Попередження утворення конденсату.
- Попередження утворення цвілі та грибка.
- Скорочення часу простоїв обладнання.
- Збереження якості кондитерських виробів при виробництві.
- Попередження утворення конденсату / цвілі і грибка.
- Скорочення часу простоїв обладнання.
- Збереження якості зефіру, пакувальної тари.
- Зниження виробничого браку.
- Попередження утворення конденсату / корозії.
- Попередження утворення цвілі та грибка.
- Скорочення часу простоїв обладнання.
- Скорочення частих циклів выдтавання камер шокової заморозки.
- Попередження утворення конденсату / корозії.
- Збереження якості морозива.
- Зниження виробничого браку.
- Поліпшення процесів переробки м'ясної продукції.
- Поліпшення процесів тривалого зберігання.
- Скорочення часу простоїв.
- Мікроклімат у цехах та місцях зберігання.
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм.
- Поліпшення процесів виробництва.
- Попередження утворення конденсату / цвілі і грибка.
- Скорочення часу простоїв обладнання.
- Мікроклімат у цехах та місцях зберігання.
- Дотримання санітарно - гігієнічних норм.
- Збереження якості молочної продукції.
- Поліпшення процесів зберігання.
- Скорочення часу простоїв.
- Мікроклімат у цехах та місцях зберігання.
- Дотримання санітарно - гігієнічних норм.
- Поліпшення якості сиру.
- Прискорення процесів виробництва сиру.
- Попередження утворення цвілі та грибка.
- Мікроклімат у цехах та місцях зберігання.
- Дотримання санітарно - гігієнічних норм.