Харчова промисловість

Desiccant Technologies Group - європейський лідер з виробництва високотехнологічних адсорбційних роторних осушувачів повітря, які призначені, для промислових, комерційних підприємств, а також приватного сектора.

Заморожування

- Поліпшення якості заморожених продуктів.
- Поліпшення процесів виробництва.
- Зниження браку у виробництві.
- Попередження утворення конденсату,  цвілі/грибка.
- Скорочення часу простоїв обладнання.

Дізнатися деталі

Виробництво ковбасних виробів

- Поліпшення якості ковбасної продукції при виробництві.
- Скорочення обсягів вибракування дефектної продукції .
- Попередження утворення конденсату / цвілі і грибка.
- Скорочення часу простоїв обладнання.

Дізнатися деталі

Цукор

- Збереження якості продукту.
- Зниження виробничого браку.
- Попередження утворення конденсату.
- Попередження утворення цвілі та грибка.
- Скорочення часу простоїв обладнання.

Дізнатися деталі

Виробництво кондитерських виробів

- Збереження якості кондитерських виробів при виробництві.
- Попередження утворення конденсату / цвілі і грибка.
- Скорочення часу простоїв обладнання.

Дізнатися деталі

Виробництво зефіру

- Збереження якості зефіру, пакувальної тари.
- Зниження виробничого браку.
- Попередження утворення конденсату / корозії.
- Попередження утворення цвілі та грибка.
- Скорочення часу простоїв обладнання.

Дізнатися деталі

Виробництво морозива

- Скорочення частих циклів выдтавання камер шокової заморозки.
- Попередження утворення конденсату / корозії.
- Збереження якості морозива.
- Зниження виробничого браку.

Дізнатися деталі

Виробництво м'ясної продукції

- Поліпшення процесів переробки м'ясної продукції.
- Поліпшення процесів тривалого зберігання.
- Скорочення часу простоїв.
- Мікроклімат у цехах та місцях зберігання.
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм.

Дізнатися деталі

Виробництво пива

- Поліпшення процесів виробництва.
- Попередження утворення конденсату / цвілі і грибка.
- Скорочення часу простоїв обладнання.
- Мікроклімат у цехах та місцях зберігання.
- Дотримання санітарно - гігієнічних норм.

Дізнатися деталі

Виробництво молочних продуктів

- Збереження якості молочної продукції.
- Поліпшення процесів зберігання.
- Скорочення часу простоїв.
- Мікроклімат у цехах та місцях зберігання.
- Дотримання санітарно - гігієнічних норм.

Дізнатися деталі

Виробництво сиру

- Поліпшення якості сиру.
- Прискорення процесів виробництва сиру.
- Попередження утворення цвілі та грибка.
- Мікроклімат у цехах та місцях зберігання.
- Дотримання санітарно - гігієнічних норм.

Дізнатися деталі